RTS štedi Vlada Đurovića da bude spreman za sredu

Posted on Sep 2 2019 - 5:12pm by svetnjuza
Vlado Djurovic

Naš trener i najpoznatiji i najbolji sportski konsultant Vlado Đurović će pauzirati jednu utakmicu kako bi spreman i odmoran dočekao Italijane, odluka je stručnog štaba RTS-a. Đurović je komentarisao meč protiv Angole i pokazao da je u punoj formi, iako se videlo da se suzdržava i da ne komentariše u punom kapacitetu, jer je to ipak bio lagan meč. Iz RTS-a kažu kako ne žele da rizikuju da se njihov najbolji konsultant istroši pre bitnog meča protiv Italije, jer se došlo do zaključka da će Srbija lako savladati Filipine i da je naredna utakmica protiv Italije mnogo bitnija.

– Đurović je u odličnoj formi, pre Angole je komentarisao i neke druge revijalne utakmice, i svaki put bio na visini zadatka. Ipak, smatramo da je taktički dobar potez da ga odmorimo jednu utakmicu kako bi onda nakon Italijana pokazao šta zna, kažu iz RTS-a.

Vlado Đurović tvrdi da mu odmor prija, ali i da jedva čeka da se vrati pod reflektore.

– Osećam se dobro, u punoj sam formi i kad god me selektor RTS-a prozove i sednem u tu stolicu ja dam sve od sebe. Ipak, prve dve utakmice su skoro pa revijalnog karaktera i tu se nema šta mnogo reći. Spreman sam za Italijane i dočekujem ih u vrhunskoj formi, kaže on.

Leave A Response