Pesimisti među srpskim navijačima očekuju da ćemo teško proći polufinale

Posted on Jun 12 2018 - 3:34pm by svetnjuza
FOTO: pixabay.com

Dobar deo srpskih navijača Svetsko prvenstvo očekuje sa zebnjom i pesimizmom, a plasman u polufinale vide kao krajnji domet državnog tima.

– Ne smemo podleći euforiji posle ubedljive pobede protiv Bolivije – smatra Dušan Joksimović iz Čačka. – Ovaj tim ima svoje slabosti koje će iskusni timovi i te kako umeti da iskoriste. Posle takmičenja u grupi nas, realno, očekuju slabiji protivnici, ali u završnici turnira sigurno nalećemo na čvrste, uigrane timove protiv kojih naš individualni kvalitet neće moći da dođe do izražaja. Moja prognoza je polufinale, sve preko toga je čist dobitak – kaže on.

Oni malo umereniji pesimisti ipak veruju da se reprezentacija, uz malo sportske sreće, može domoći i samog finala, ali da će teško stići do titule.

– U 1/8 finala verovatno idemo na Nemce, biće teško, ali oni još od 2010. imaju kompleks od nas. Kada ih prođemo u 1/4 finalu nas čekaju Englezi ili Poljska, možda čak i Senegal i tu nam je put do polufinala otvoren. U polufinalu nas očekuje težak meč, ali kad smo već prošli Nemce možemo sa svakim da se nosimo. To je jedna utakmica koju može odlučiti detalj, sudijska greška, neki lucidan potez ili vihorni dribling Radonjića po krilu. Za finale ne bih da prognoziram, nezahvalno je, lično nisam optimista, ali nikad se ne zna – oprezno najavljuje Dario Bosanac iz Zemuna.

2 Comments so far. Feel free to join this conversation.

  1. Kartonske Kutije Novi Beograd 14. June 2018. at 01:03 - Reply

    Ako udjemo u finale biće 3:0 za nas i 10 milki manje u budzetu 🙂

  2. Gagi 18. June 2018. at 00:07 - Reply

    Tih 10 miliona evra za nagradu je nista za nas budzet, jer sve se to vrati kroz povecan turizam bugarskih turista 🙂

Leave A Response