Nejmar se jutros prvi dokotrljao na trening

Posted on Jul 4 2018 - 3:36pm by >
FOTO: Youtube skrinšot

Fudbaler selekcije Brazila Nejmar jutros se prvi doktrljao na trening, javlja reporter Njuza iz Rusije.

Najbolji Brazilac dokotrljao se na trening držeći se za levi zglob i sa bolnim izrazom lica. Kako saznajemo, Nejmar se kotrljao sve dok njegovi saigrači nisu pristigli na teren. Kada su ga pitali šta se desilo, rekao je da ga je na ulici ispred stadiona nagazila devetogodišnja devojčica.

– Njegove kolege u početku nisu obraćale pažnju na to jer su već navikle, ali pošto on nije prestajao da se kotrlja, Tijago Silva ga je pitao šta se dešava samo da bi ovaj prestao. Nakon četiri kruga oko stadiona, Nejmar je prestao sa kotrljanjem tek kada je došao lekar reprezentacije da mu pregleda zglob – javlja reporter Njuza.

Lekar je utvrdio da je sa Nejmarovom nogom sve u redu, pa je slavni Brazilac mogao da nastavi sa treningom. Međutim, ni tada nije sve išlo glatko.

– Nejmar je tokom treninga padao još tri puta, a poslednji put je ostao da se kotrlja pred sam kraj treninga. Ostali fudbaleri su završili trening i otišli, ali je on ostao, pa je domar stadiona morao da ga zamoli da se iskotrlja napolje kako bi mogao da zaključa vrata stadiona – zaključuje priču iz Samare naš dopisnik.

Leave A Response