Aca Stojanović otišao u šumu, iskopao rupu i u nju vikao “GOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!”

Posted on Jul 12 2018 - 3:50pm by >

MOSKVA, 12. jul 2018, (Njuz) – Popularni sportski komentator Aca Stojanović otišao je noćas posle utakmice Engleska-Hrvatska u šumu nedaleko od Moskve, iskopao rupu, nabio glavu u nju i petnaestak minuta vikao “GOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!” i “HRVATSKA VOOOOOOOOOOOOOOOODIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!”.

Stojanović kaže da mu tokom utakmice nije bilo lako i da je morao nekako da se isprazni.

– Tokom cele utakmice sam se jedva suzdržavao da ne počnem da vičem. Ipak, uspeo sam da zadržim profesionalnost i ispoštujem sva pravila koja danas vladaju u mojoj struci, a koja nalažu da sportski komentator mora da bude odmeren i da ne pada u vatru tokom prenosa, naročito kada igraju Hrvati – navodi Stojanović.

Prema njegovim rečima, prenos je uradio toliko profesionalno da mnogi gledaoci recimo nisu ni shvatili da su hrvatski reprezentativci dali izjednačujući gol. Ipak, da bi se spremio za prenos finala Mundijala, morao je da se rastereti stresa i napetosti.

– Nikada ne treba dozvoliti da se neiskazane emocije nagomilaju, jer se to može pretvoriti u frustraciju, koja kad eksplodira, niko ne zna kako će se to završiti. Setite se samo navijača koji je nagomilane frustracije izbacio usred živog prenosa kod kolege Predraga Strajnića. Zato sam otišao u šumu, iskopao duboku rupu i rekao sve što mislim i što sam želeo da kažem, ali nije bilo primereno reći tokom prenosa – zaključio je zadovoljno Stojanović.

Leave A Response